Write Now! 2010 weer van start!

Ben jij tussen de 15 en 24 jaar, schrijf je graag en wil je een laptop ter waarde van € 1.500,-, een publicatie in Dagblad De Pers of honderden euro’s aan boekenbonnen winnen?

Dan is dit de ultieme kans om je naam te vestigen in literair Nederland en Vlaanderen!
Het enige dat je hoeft te doen, is jouw zelfgeschreven stuk te sturen via het inschrijfformulier op de website of via [email protected]. Doe dit vóór 15 februari 2010, en misschien hoor jij straks bij de finalisten die kans maken op die laptop of die plek in de krant. Daarnaast win je optredens tijdens Geen Daden Maar Woorden Festival Rotterdam, Geen Daden Maar Woorden Festival Den Bosch en De Nachten in Antwerpen. De winnaar van de publieksprijs wint onder andere een publicatie in Dagblad De Pers.

De voorwaarden om mee te doen: leeftijd 15 t/m 24 jaar, de inzending is in de Nederlandse taal en bedraagt maximaal 2.000 woorden of 8 gedichten. Voor meer informatie: www.writenow.nu.

Lees ook:17-jarige wint ‘Write now!’
Lees ook:Schrijfwedstrijd Write Now!
Lees ook:Bestsellerswedstrijd Dagblad van het Noorden
Lees ook:Nominaties Inktaap 2011
Lees ook:Nominaties Inktaap 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>