Schrijf eens een fabel

Schrijf je eigen fabel en win het boek Boven in een groene linde zat een moddervette haan met 75 fabels uit de wereldliteratuur.

Gedichten van Diet
Diet Groothuis schrijft kindergedichten en ging daarvoor in de leer bij o.a. jeugddichter en -schrijver Edward van de Vendel. Ze zette onlangs de webblog Gedichten van Diet online. Op deze weblog vind je niet alleen haar kindergedichten, maar ook die van een aantal gerenommeerde dichters van kinderpoëzie.

Fabelwedstrijd
Nu schrijft Diet ook een wedstrijd uit: schrijf je eigen fabel. Insturen kan tot 20 december 2009. De fabel mag niet langer dan 20 regels zijn. Vermeld je naam, adres en leeftijd en stuur je eigen fabel naar [email protected].
Onder de beste inzendingen worden drie winnaars geloot. Die winnen elk het boek Boven in een groene linde zat een moddervette haan met 75 fabels uit de wereldliteratuur herverteld door Maria van Donkelaar en Martine van Rooijen en geïllustreerd door Sieb Posthuma, winnaar van het Gouden Penseel 2009. Uitgeverij Gottmer stelt de boeken beschikbaar.

[Bron: Diet Groothuis - Villakakelbont]

Lees ook:De fabeldieren van Sieb Posthuma
Lees ook:Snoep verstandig, eet een appel
Lees ook:Tentoonstelling Best verzorgde boeken
Lees ook:Nederlandse selectie voor Bratislava
Lees ook:Gouden Penseel 2009 voor Sieb Posthuma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>