Doe mee aan de chicklit schrijfwedstrijd!

Is schrijven jouw passie en droom je van een eigen boek? Dan is dit je kans! Uitgeverij Sijthoff, Poema-Pocket en chicklit.nl gaan de komende maanden op zoek naar nieuw Nederlands schrijftalent! Wij zoeken grappige, romantische, herkenbare en goedgeschreven verhalen met een vrouwelijke hoofdpersoon en geschreven voor een vrouwelijk publiek. Kortom: chicklit!
De winnaar ontvangt een auteurscontract en het winnende manuscript zal uitgegeven worden in de populaire Poema chicklitreeks.

Ingezonden manuscripten worden beoordeeld door een deskundige jury bestaande uit de redactie van Uitgeverij Sijthoff (uitgever van Jill Mansell!), chicklitauteur Astrid Harrewijn, Vrouw.nl hoofdredacteur Marlies Sienot en Chicklit.nl hoofdredacteur Jacky van Dijk.

Kijk voor meer informatie en de wedstrijdvoorwaarden op www.chicklit.nl. De dealine is 1 augustus 2009.

Lees ook:Nominaties Jonge Jury bekend
Lees ook:Leesgoedprijs uitgereikt in Rotterdam
Lees ook:Schrijfwedstrijd Chicklit
Lees ook:Meer tekenen met Jill – Jill Schirnhofer
Lees ook:Tekenen met Jill – Jill Schirnhofer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>