Duizend woorden

VPRO’s De Avonden en Uitgeverij Nieuw Amsterdam organiseren Duizend woorden.

Duizend Woorden is een wekelijks radioprogramma, een website én een maandelijkse rubriek op de achterpagina van NRC Handelsblad. Duizend woorden geeft aspirant-schrijvers een kans hun verhalen te laten toetsen en aanscherpen door een professionele redactie en auteurs van naam. Iedereen kan een verhaal insturen van maximaal duizend woorden. De beste verhalen worden op de website gepubliceerd en het allerbeste verhaal van de week wordt in het radioprogramma door twee auteurs, de juryleden, besproken.

Deadline: 31 december 2009
Winnen: Publicatie op de site of uitzending op de radio
Meer informatie:
www.duizendwoorden.nl

Lees ook:Column website J/M Ouders
Lees ook:Doe je ook mee?
Lees ook:Klassieker: De eerste duizend woorden – Heather Amery & Stephen Cartwright
Lees ook:Ikvertelprijs
Lees ook:Longlist Prijs voor Beste Luisterboek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>