Pieter Konijn: Speel met mij! – Beatrix Potter

Wie kent er Pieter Konijn nu niet? De beroemde creatie van schrijfster en illustratrice Beatrix Potter zag al het levenslicht in 1902, toen Potter begon met het schrijven van verhalen. De boekjes over het konijn voorlezen is al ontzettend leuk, maar met een handpop erbij is het natuurlijk nóg leuker!

Pieter Konijn: Speel met mij! is een vrolijk kijk- en speelboek en kan ook worden gezien als een “interactief kartonboek voor de allerkleinsten”. Uitgeverij Ploegsma wist de eerste druk van het boekje binnen een jaar te verkopen en inmiddels is de tweede druk van het boekje weer leverbaar voor 15,99 euro.

De lieve handpop bij het boekje komt meteen tot leven zodra de voorlezer zijn hand erin stopt. Je kunt Pieter zijn pootjes voor zijn ogen laten doen en kiekeboe spelen. Ook kunnen kinderen hem onder zijn kinnetje kriebelen of een aai over zijn zachte oren geven. Kortom, met dit boekje kun je eindeloos veel gezellige spelletjes spelen met je kind(eren)!

Titel: Pieter Konijn: Speel met mij!
Auteur: Beatrix Potter
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN: 9789021672069
Voor kinderen vanaf 1 jaar.

Lees ook:Pieter Konijn: Kom eens kijken! – Beatrix Potter
Lees ook:Alle verhalen van Pieter Konijn – Beatrix Potter
Lees ook:Het spannende kermisverhaal van Pieter Konijn – Emma Thompson
Lees ook:Pieter Konijn speelboek – Beatrix Potter
Lees ook:Pieter Konijn: De liefste ben jij! – Beatrix Potter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>