Heksenparty en kleurwedstrijd

Jeugdauteur Guy Daniëls heeft alweer zijn twintigste boek geschreven. Voor uitgeverij Clavis is dit reden voor een feestje! En wel een groot heksenfeest, op zaterdag 21 februari in de Clavis conceptwinkel. 

Trek je heksenjurk of je tovenaarscape aan, zet je heksenhoed op en kom naar de speciale heksenzolder, waar meesterverteller Guy Daniëls je zal ontvangen in zijn heksentent. Hier zal hij het spannende verhaal vertellen over Ella de heks, in een actief-meespeel-verteltheater.

Het wordt een heksenfeestje, want Guy Daniëls viert niet alleen dat zijn 20ste boek is gepubliceerd, maar ook zijn 250.000ste bezoeker in de verteltent. Oftewel, misschien ben jij dat straks wel!

De Clavis conceptwinkel bevindt zich in de plaats Hasselt in België. Alle benodigde informatie vind je hier. Op zaterdag 21 februari zullen er 3 voorstellingen plaatsvinden: om 10 uur, om 13.30 uur en om 16 uur.

Het evenement is voor kleuters vanaf 4 jaar samen met hun (groot)ouders. Jongere of oudere broers en zusjes zijn ook welkom. Het kost 5 euro voor het hele gezin en je krijgt een kortingsbon voor de Clavis conceptwinkel van 5 euro bij binnenkomst. Je moet je wel van tevoren inschrijven: zie de uitgeverij Clavis site.

Het nieuwste boekje over Ella de heks van Guy Daniëls heet Heksenbaby, waarin Ella de heks er een broertje bij krijgt. Dit lijkt heel leuk, maar Ella merkt dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is. Toch zou ze hem voor geen geld van de wereld kunnen missen.

Er is overigens ook nog een leuke kleurwedstrijd gekoppeld aan het evenement! Download hier de heksenkleurplaat of haal je kleurplaat op in de Clavis conceptwinkel, bezorg deze terug voor 16 februari en WIN een fantastische heksenprijs: een heksenlogeerpartijtje of het boek Heksenbaby!

Titel: Heksenbaby
Auteur: Guy Daniëls
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044823493
Voor heksenbaby’s en heksenkleuters tot 5 jaar.

Lees ook:Heksje Mimi en de baby – Kathleen Amant
Lees ook:Heksenwens – Guy Daniëls
Lees ook:Grijze Jager Dag 2015 bestaat uit twee dagen
Lees ook:Verleiding (De Royals 1) – Erin Watt
Lees ook:De mooiste ster – Daniëlle Schothorst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>