Drie Arjen Robben boeken uitgebracht

Arjen Robben heeft samen met kinderboekenschrijver Fred Diks (bekend van de boeken Koen Kampioen) een uniek project gerealiseerd. De Nederlandse voetballer van Bayern München is het onderwerp van drie kinderboeken. De boeken zijn tot stand gekomen in samenwerking met de Stichting Lezen & Schrijven, de Stichting FC Groningen in de Maatschappij en Uitgeverij Kluitman. 

De boeken zijn samengesteld uit de verhalen van kinderen van twaalf basisscholen in de provincie Groningen, de plek waar Arjen Robben is opgegroeid. Ook de leerlingen van de oude school van de voetballer, de Togtemaschool in Bedum, hebben meegedaan aan het project. De bekende kinderboekenschrijver Fred Diks maakte van de verschillende inzendingen één geheel.

Het eerste boek in de serie heet Arjen Robben en de finale van de Champions League. Het tweede deel in de serie gaat over Arjen Robben en het magische schot in Rio. Dit deel verscheen vlak voor het WK in Brazilië in 2014. Het derde boek gaat over Arjen Robben en het geheim van zijn jonge helden. Elk deel in de serie wordt afgesloten met een interview met Arjen Robben over de thema’s van het boek.

Titel: Arjen Robben en de finale van de Champions League
Redactie: Fred Diks & Arjen Robben
Uitgeverij: Kluitman Alkmaar
ISBN: 9789020699067

Titel: Arjen Robben en het magische schot in Rio
Redactie: Fred Diks & Arjen Robben
Uitgeverij: Kluitman Alkmaar
ISBN: 9789020699074

Titel: Arjen Robben en het geheim van zijn jonge helden
Redactie: Fred Diks & Arjen Robben
Uitgeverij: Kluitman Alkmaar
ISBN: 9789020699142

De trilogie van het boek (alle boeken + poster voor 19,99 euro) is helaas tijdelijk niet leverbaar. De boeken zijn geschikt voor voetballiefhebbers vanaf ongeveer 9 jaar. Wil je een originele kleurplaat die is getekend door de illustrator van de boeken, Stephan Timmers? Open dan dit PDF bestand en print de tekening.

Lees ook:Het grote Arjen Robben boek – Fred Diks
Lees ook:Koen Kampioen: Goud op Aruba – Fred Diks
Lees ook:Raak! (Sam schiet 1) – Fred Diks
Lees ook:James Blond en de vermiste rapper (James Blond 2) – Fred Diks
Lees ook:Koen Kampioen: Het geheim van Broekie – Fred Diks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>