De onhandige tovenaar gaat het halen!

13 juni 2013 – Het manuscript op Ten Pages koerst keihard af op de 2.000. Met nog 18 dagen te gaan. Wauw!

Het systeem van Ten Pages is hard en medogenloos. Binnen een aantal maanden moeten er 2.000 aandelen gekocht zijn door minstens 100 mensen. En dat halen er niet veel. Maar Marleen van Lanen maakte een goed manuscript en deed ook het nodige aan promotie. En ik weet zeker dat ze het gaat halen. En dat haar prentenboek dus wordt uitgegeven.

Worteltjestaart als bedankje
De druk werd hoger, de tijd krapper. Marleen besloot om met kado’s te gaan strooien. Mensen die minimaal tien aandelen kopen, krijgen een gratis exemplaar van het prentenboek als het gepubliceerd wordt via Ten Pages. Dat is nog niet alles, elke aandeelhouder die 50 of meer aandelen koopt, krijgt, bij publicatie via Ten Pages, daarnaast een worteltjestaart als beloning!

Nog 2 procent te gaan
Dat strooien met kado’s werkte blijkbaar. De teller stond een week geleden ergens op 1650 en nu, krap een week verder staat ze op 1968 (kwartier later 1982…). Al 230 mensen geloofden in het prentenboek van Marleen. Ik wens haar succes deze laatste sprint, en ik zeg vast; Goed gedaan! Je bent een terechte winnaar.

Meer weten?
Als je meer wilt weten over Ten Pages of het manuscript van Marleen, klik dan hier. Zie ook dit filmpje: youtube.com/watch?v=ad53kNYteW8

Lees ook:Help ‘de onhandige tovenaar’ de boekwinkel in!
Lees ook:Zoenen met slagroom (LoveStory 3) – Jette Schröder
Lees ook:Levensgif (De demonen van Dalca 3) – Johan Vandevelde & Bart Vermeer
Lees ook:De post – Netty van Kaathoven
Lees ook:Jochem Myjer bij RTL Late Night over De Gorgels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>