Het kleine Rijksmuseum

Ontzettend leuk om als voorbereiding te gebruiken als je je kinderen meeneemt naar Het Rijksmuseum. Hoe leuk als ze daarna van alles herkennen. Querido verloot er vijf. Wil jij dit kinderkunstboek ook winnen? Lees hier hoe.

In dit kleine Rijksmuseum zie je meer dan 120 kunstwerken of details eruit. Ze zijn van de hand van Rembrandt, Vermeer, Steen, Breitner, Van Gogh en andere grote kunstenaars. Van aardbei tot zonnebloem en van aap tot zakdoek geven ze een verrassend kijkje in de nationale schatkamer van het Rijksmuseum.

Wil jij kans maken op Het kleine Rijksmuseum?
Stuur Querido dan vóór 15 mei het antwoord op de vraag: wat is het bekendste kunstwerk dat in het Rijksmuseum te bezichtigen is? Zet naast het goede antwoord ook je adresgegevens in de e mail. Of ga naar de website van Querido

Titel: Het kleine Rijksmuseum
Uitgeverij: Querido Kind
ISBN: 9789045114699
Vanaf ongeveer vijf a zes jaar

Lees ook:Het kleine Rijksmuseum voor op de iPad
Lees ook:Rijksmuseum ABC voor kleine mensen – Wim Pijbes
Lees ook:Klassieker: Een opa om nooit te vergeten – Bette Westera
Lees ook:Kunst en snoep voor kinderen
Lees ook:Aap & Mol in het Rijksmuseum – Gitte Spee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>