Heb je de nieuwe website van Kinderzwerfboek al gezien?

Heb je een boek gevonden in de wachtkamer van het ziekenhuis? Staat er een sticker van Kinderzwerfboek op? Op de vernieuwde website kan je meteen de code intikken en zien welke reis je boek heeft afgelegd! Goede aanpassingen.

Kinderzwerfboek gaat met zijn tijd mee! De pagina is superoverzichterlijk geworden. Met kleurrijke blokken die duidelijk aangeven wat je er kan vinden. Op de vernieuwde website vind je ook buttons van Facebook, Youtube en Hyves. En er is er een nieuw blok met evenementen. Alle leuke evenementen die te maken hebben met kinderboeken kun je hier vinden. Is er bij jou in de buurt iets te doen met kinderboeken en lezen dan kun je een mailtje sturen naar Kinderzwerfboek en wij plaatsen het bij events.

Leerkrachten opgelet
Bij “doe mee” als school, kun je als leerkracht via het formulier materiaal aanvragen van Kinderzwerfboek. Zo kan iedere school mee doen en kan ieder kind kennis maken met Kinderzwerfboek.

Succesvol jaar
Kinderzwerfboek kreeg in 2012 meer dan 3000 nieuwe deelnemers en in dit jaar zijn er meer dan 10.000 kinderboeken aangemeld op de website. Zo eind van het jaar 2012 staat de teller op 26.000 boeken die gevolgd kunnen worden op hun zwerfpad.

bron: Kinderzwerfboek

Lees ook:Ruim jij ook graag op tijdens de vakantie? Kinderboeken teveel? Denk eens aan Kinderzwerfboek
Lees ook:Sjakie reist als kinderzwerfboek van Tilburg naar Almere!
Lees ook:Boeken op de dool… Vind jij er een?
Lees ook:Querido laat 100 stuks van ‘Ridder zonder hart’ van Cornelia Funke zwerven!
Lees ook:Proefjes doen bij De Kinderboekwinkel Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>