Kikker, Kleine ezel of spuit elf? Wie komt er bij jullie voorlezen?

Een aanrader. De bekende figuren uit de Theater Terra familiemusicals komen naar bibliotheken, kinderdagverblijven, scholen en andere locaties om zelf voor te lezen uit hun boeken!

Al jaren spreken de prachtige illustraties en voorleesverhalen tot de verbeelding van veel kinderen. Kikker van Max Velthuijs, Kleine Ezel van Rindert Kromhout en Spuit Elf van Harmen van Straaten.

Levend voorlezen
Theater Terra maakte verschillende familiemusicals waarin de poppen van Kikker, Kleine Ezel en Spuit Elf een hoofdrol spelen en nu komt een acteur van Theater Terra met een pop uit de musicals naar verschillende locaties om voor te lezen uit de boeken.

Net echt!
Spelenderwijs leest de acteur met een pop de boeken voor, waarbij het net lijkt of Kikker, Kleine Ezel en Spuit Elf hun eigen verhalen vertellen. De voorleesvoorstelling duurt ongeveer een half uur en er worden twee boekjes voorgelezen.

Meer weten of boeken?
Voor meer informatie en het boeken van Kikker leest voor, Kleine Ezel leest voor of Spuit Elf leest voor, kunt u contact opnemen met Bureau Vanaf 2, telefoon 020 – 6366860 of www.vanaf2.nl

bron: Theater Terra

Lees ook:Het kerstverhaal van Kleine Ezel in het theater
Lees ook:Twee premières in het theater
Lees ook:Kikkertiendaagse
Lees ook:Kleine Ezel vraagt waarom – Rindert Kromhout en Annemarie van Haeringen
Lees ook:Hoera voor Kleine Ezel – Rindert Kromhout en Annemarie van Haeringen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>