PICCOLO PICTURE BOOKS LANCEERT BOEKENKAST MET IN-APP PURCHASE

Piccolo Picture Books heeft een nieuw concept gelanceerd voor de iPad in de iTunes App Store. Met één klik op het icoon in de App Store komt de gebruiker terecht in zijn eigen boekenkast met alle verkrijgbare Piccolo Picture Books. Hiermee introduceren Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum en Mobile Generation de eerste app met het zogenoemde ‘boekenkastmodel’ voor Nederlandse prentenboeken, waarbij nieuwe boeken via in-app purchase worden toegevoegd. Deze vorm is sterk in opkomst en wordt al door veel tijdschriften en kranten toegepast. Meer dan de helft van de omzet in de iTunes App Store (US) bestaat uit applicaties met een in-app purchase-model.

De voordelen:
- Alle beschikbare titels overzichtelijk in één app.
- Gratis lite-versie van één prentenboek om kennis te maken.
- Direct op de hoogte van de nieuwste titels, acties en aanbiedingen.

Eerste prentenboek in boekenkast-app
Tegelijk met de lancering van deze app verschijnt het nieuwe digitale prentenboek Blijf je bij me slapen? van Marianne Busser, Ron Schröder en Alex de Wolf. Ook is er een lite-versie van het boek De wedstrijd beschikbaar om gratis kennis te maken met Piccolo Picture Books.

De boekenkast wordt de komende maanden gevuld met 15 nieuwe Piccolo Picture Books. De vijf titels die eerder verschenen, blijven voorlopig nog beschikbaar in de App Store als losse apps voor iPad, iPhone en iPod Touch. De titels voor iPad krijgen op een later moment ook een plek in de Piccolo Picture Books-boekenkast.

Belangrijkste features Piccolo Picture Books:
  • Prachtige prentenboeken van hoge kwaliteit. Apps blijven dicht bij de boeken.
  • Educatieve leesfunctie: kinderen kunnen zelf lezen, voorgelezen worden en meelezen met de speciale leren-lezen-functie.

Lees ook:Nieuwe prentenboeken-apps bij Piccolo Picture Books
Lees ook:Piccolo Picture Book-app tijdelijk in prijs verlaagd
Lees ook:Lancering vijf gloednieuwe prentenboeken-apps
Lees ook:Kinderboekenweek 2010: een nieuwe generatie prentenboeken
Lees ook:Het kan nog! ‘Tim op de tegels’ gratis voor op de iPad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>