Jubileumuitgaven en een nieuwe meester Jaap

Jacques Vriens is dit jaar 35 jaar kinderboekenschrijver en dit jubileum vieren we met extra feestelijke uitgaven van zijn populairste boeken. Deze zomer verschijnen er drie nieuwe jubileumuitgaven voor drie leeftijdscategorieën. In deze boeken zitten kaartjes voor het speciale Jacques Vriens-geheugenspel dat bij elkaar gespaard kan worden.
Naast de verschijning van deze jubileumuitgaven staat er ook een nieuwe titel over meester Jaap in de planning: Meester Jaap is een held. (op sokken!). Dit langverwachte zesde deel in de serie verschijnt 15 augustus a.s. en bevat nieuwe verhalen over meester Jaap, in het thema van de Kinderboekenweek: Superhelden!.

Meester Jaap is een held… (op sokken!)

Meester Jaap is blij dat zijn klas nog een jaartje bij hem blijft. Hij weet nog steeds originele oplossingen te verzinnen als er iets vervelends gebeurt. Wanneer ze op kamp gaan, probeert meester Jaap Dominique te redden als ze in het moeras valt. Algauw zit hij zelf ook vast. De kinderen trekken hem er weer uit, alleen zijn laarzen blijven achter. Ze vinden hun meester een echte held… op sokken! Aan het eind van het jaar moet meester Jaap toch afscheid nemen van zijn klas. Gelukkig laten de kinderen hem niet zomaar gaan!

| Prijs: €12,99 | Leeftijd: 7+ | Illustraties: Annet Schaap

[isbn]9789047519805[/isbn]

 

Lees ook:Meester Jaap is een held (op sokken) – Jacques Vriens
Lees ook:De superdikke meester Jaap
Lees ook:Jacques Vriens wint Letse kinderjuryprijs
Lees ook:Jacques Vriens: 35 jaar meesterverteller
Lees ook:Groep acht aan de macht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>