Wereldpremière Alice in Wonderland live op Kinderboekenblog

Vanavond om precies 19.15 uur is de wereldpremière van Alice in Wonderland live op Kinderboekenblog te zien! Celebs als Johnny Depp, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter en de nog onbekende Mia Wasikowska, een Australische actrice die in de rol van Alice is gekropen, zullen voorbij komen over de rode loper. Ook is het Britse Koningshuis aanwezig.

Mijn collega op Cinema.blog.nl is live aanwezig op de wereldpremière en zal verslag doen via zijn twitter pagina. Als je hem wilt followen dan kan dat op:  www.twitter.com/cinemablognl. Bekijk hieronder de live opnames om 19.15 uur. Momenteel kun je  alvast een aantal interviews zien!

Alice in Wonderland draait vanaf 10 maart in de bioscoop.

Streaming .TV shows by Ustream

Lees ook:Schitterende trailer: Tim Burton’s Alice in Wonderland
Lees ook:Alice in Wonderland & Alice in Spiegelland – Lewis Carroll & Tony Ross
Lees ook:Het echte sprookje van Alice in Wonderland – Lewis Carroll
Lees ook:Carice van Houten doet Alice in Wonderland
Lees ook:Alice in Wonderland – Rébecca Dautremer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>