Wiplala in het theater

Woensdag 20 januari beginnen de tryouts; 24 janauari is de officiële première: Wiplala, het kleine mannetje uit de verhalen van Annie M.G. Schmidt, komt in het theater.

Wiplala is geen kabouter maar een Wiplala, een piepklein mannetje dat in het huis van de familie Blom terecht komt. Samen met vader Blom, dochter Nella Della en zoon Johannes beleeft hij spannende avonturen. Want Wiplala is niet alleen klein, hij kan ook tinkelen. Tinkelen is een soort toveren. Alleen heeft Wiplala het terugtinkelen niet zo goed onder de knie…

Het Filiaal pakt het fris aan met een theaterbewerking van Heleen Verburg. Zij heeft Annie M.G. Schmidt goed gekend en is de aangewezen persoon om de tekst te bewerken en van nieuwe Nederlandse liedjes te voorzien.
Wiplala belooft een sprankelende en luchtige voorstelling te worden met pakkende liedjes, gezongen en gespeeld door zes acteurs en een live muziekensemble. De voorstelling is bedoeld voor kinderen vanaf ca. 4 jaar.

Van 20 januari 2010 t/m 17 mei 2010 (speellijst op website). Meer informatie over de voorstelling: Het Filiaal.

[Bron: Leesplein]

Lees ook:De liedjes uit Wiplala Weer
Lees ook:Klassieker: Wiplala en Wiplala weer – Annie M.G. Schmidt
Lees ook:‘Wiplala’ wordt film en musical
Lees ook:Wiplala (filmeditie) – Annie M.G. Schmidt
Lees ook:Première Otje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>