Jip en Janneke krijgen eigen tijdschrift

Jip en Janneke, de poezen Pim en Pom en Pluk van de Petteflet krijgen een eigen tijdschrift. Op 2 november verschijnt het eerste nummer van het kindertijdschrift Fieperdepiep!, gebaseerd op de beroemde tekeningen van Fiep Westendorp (1916-2004).

Fieperdepiep! verschijnt vier keer paar en is een uitgave van Fiep Amsterdam, een bedrijf dat is opgericht door de Fiep Westendorp Foundation om het werk van de illustratrice levend te houden. Het tijdschrift richt zich op kinderen tussen de drie en zes jaar en wil bij deze lezertjes vooral de visuele ontwikkeling stimuleren.

Het blad bevat zoekplaten, spelletjes en voorleesverhalen. Zo heeft het eerste nummer een uitneembaar doeboekje waarmee de kinderen een memospel en een mobiel van Pim en Pom kunnen maken. Ook zit er een dvd bij met een aflevering uit de animatieserie De avonturen van Pim & Pom, die dagelijks op tv is bij Nickelodeon.

Lees ook:Fiep in 100 woorden – Fiep Westendorp
Lees ook:Jip en Janneke babyboek – Fiep Westendorp
Lees ook:De feestelijke Fiep-bus – Fiep Westendorp
Lees ook:Het grote Fiep kijkboek – Fiep Westendorp
Lees ook:Dolfje Weerwolfje met eigen tijdschrift

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>