S.O.S Dolfijnen binnen twee maanden uitverkocht

Verhalen over dolfijnen blijken populair! Niels Rood schreef S.O.S. Dolfijnen, het eerste deel in een serie dat zich afspeelt rond Dolphin Academy op Curaçao. S.O.S. Dolfijnen verscheen in juli en raakte in augustus al uitverkocht. Uitgeverij Leopold heeft besloten om in september over te gaan tot een herdruk.

Over het boek:

Martje leert dolfijnen trainen op het tropische eiland Curaçao. Elke dag zwemt en speelt ze met haar nieuwe vrienden. Het is haar meest avontuurlijke vakantie ooit, tot Jim spoorloos verdwijnt. Hebben grote jongens haar broertje iets aangedaan? Is hij te ver de zee in gegaan? Helikopter en marineboten worden ingezet, maar Jim is onvindbaar. Het is niets voor Martje om verboden dingen te doen, maar ze is wanhopig. Ze móet het proberen. Zonder toestemming gaat ze met de dolfijnen de zee in…

Het boek kun je nu ook winnen op kinderboeken.blog.nl. Klik hier.

Lees ook:S.O.S dolfijnen schieten te hulp!
Lees ook:Tip van de week: S.O.S dolfijnen
Lees ook:Leesfragment: S.O.S dolfijnen
Lees ook:Derde druk voor S.O.S. Dolfijnen
Lees ook:Dromen van dolfijnen – Ginny Rorby

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>