Harry Potter: The Exhibition in Boston

Op 25 oktober opent in het Boston Museum of Science de grote Harry Potter-tentoonstelling, die de komende jaren over de wereld zal reizen.

Wereldsteden
Harry Potter: The Exhibition is nog tot en met 27 september in Chicago te zien in het Chicago Museum of Science and Industry. Meteen daarna verhuist de tentoonstelling naar het Museum of Science in Boston. Daar zal ze te zien zijn vanaf 25 oktober 2009 tot en met 21 februari 2010. Na Boston reist The Exhibition nog vier jaar lang langs een tiental wereldsteden.

Magische artefacten
De tentoonstelling toont onder meer originele kostuums en rekwisieten van de Harry Potterfilms. Je maakt er kennis met het vakmanschap waarmee decors en tal van magische artefacten die in de films werden gebruikt, vervaardigd werden. Tijdens de rondreis om de wereld zal de tentoonstelling telkens aangevuld worden met voorwerpen uit de laatst verschenen films. In Boston is dus ook al materiaal te zien uit Harry Potter and the Half-Blood Prince die deze maand in roulatie ging.

Tickets

Als je in de komende maanden naar Boston mocht reizen en Harry Potter: The Exhibition wil zien, kun je best nu al tickets bestellen. Dat kan via de website van het Museum of Science in Boston. Het kan ook telefonisch op +1.617-723-2500, +1.617-589-0417 Een combinatieticket voor het museum en de tentoonstelling kost 26 dollar voor volwassenen, 24 dollar voor 60+ en 23 dollar voor kinderen (3-11).

[Bron: Villakakelbont]

Lees ook:Harry Potter in Chicago
Lees ook:Laatste ‘Harry Potter’-films in 3D
Lees ook:Harry Potter brengt 100 miljoen dollar in het laatje
Lees ook:Lego Harry Potter: Jaren 1-4 verschijnt mei 2010 + filmpje
Lees ook:Harry Potter-acteur verbouwt wiet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>