Tilburg zoekt kinderstadsdichter

Op Leesfeest las ik dat Tilburg op zoek is naar een kinderdichter die samen met de volwassen stadsdichter zorgt voor poëzie in de stad. Het literaire genootschap PJ Cools heeft daarom samen met de gemeente en de stadsbibliotheek een dichtwedstrijd uitgeschreven. Dit heeft een woordvoerster van de gemeente Tilburg bekendgemaakt

Lees ook:Sara Bidaoui eerste Kinderstadsdichter Tilburg
Lees ook:Nominaties E. du Perronprijs
Lees ook:Berlijnse kinderen mogen lawaai maken
Lees ook:Leesfeest in een nieuw jasje
Lees ook:Doe Maar Dicht…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>