Dolfje Weerwolfje met eigen tijdschrift

Vandaag verschijnt het eerste nummer van het tijdschrift Dolfje Weerwolfje. Het blad is geïnspireerd op de succesvolle jeugdboeken van Paul van Loon.

Tweemaandelijks

Het magazine Dolfje Weerwolfje richt zich op kinderen van zes tot en met elf jaar en verschijnt zes keer per jaar. Auteur Paul van Loon schrijft nieuwe verhalen voor het magazine en ook illustrator Hugo van Look is bij de ontwikkeling en inhoud betrokken.

Wilde ideeën
In het magazine speelt Dolfje Weerwolfje natuurlijk de hoofdrol met o.a. een heel nieuw vervolgverhaal. Maar ook de andere figuren uit de boeken komen aan bod. De kinderen kunnen meelezen in het dagboek van Noura, lachen met Leo, hun hoofd breken op Opa’s hersenkrakers en zich laten inspireren door Pa’s wilde ideeën.
Verder zijn er lekker veel strips, puzzels en een dierenrubriek i.s.m. Burgers Zoo. De inhoud is afwisselend en ook aantrekkelijk voor kinderen die niet zo van lezen houden.

800.000
Tien jaar geleden verscheen het eerste Dolfje Weerwolfje-boek van Van Loon. De boeken, zeven delen in totaal, vielen zes keer in de prijzen bij de Nederlandse Kinderjury. Er zijn er meer dan 800.000 van verkocht.

[Bron: ANP]

Lees ook:Het is weer tijd voor het Dolfje Weerwolfje Feest!
Lees ook:Dolfje Weerwolfje Week 2015
Lees ook:Dolfje Weerwolfje Week 2016
Lees ook:Weerwolvensoep (Dolfje Weerwolfje 16) – Paul van Loon
Lees ook:Dolfje Weerwolfje – Paul van Loon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>