Speciale editie Dolfje weerwolfje voor jubilerende Paul van Loon

Paul van Loon is alweer 25 jaar schrijver en dat moet gevierd worden. Dolfje weerwolfje werd gedrukt in een oplage van 1 speciaal voor Paul van Loon. Maar hij vindt dat zo’n mooi boek, met schitterende geschilderde kleurplaten van Hugo van Look, niet voor de fans mag worden onthouden. Daarom een speciale kleureneditie op groot formaat van Dolfje weerwolfje, zodat alle fans kunnen meegenieten.

 

Full colour
Leeftijdsadvies: 8+
Aantal pagina’s: 144

Lees ook:Het is weer tijd voor het Dolfje Weerwolfje Feest!
Lees ook:Dolfje Weerwolfje Week 2015
Lees ook:Dolfje Weerwolfje Week 2016
Lees ook:Weerwolvensoep (Dolfje Weerwolfje 16) – Paul van Loon
Lees ook:MaanMysterie (Dolfje Weerwolfje 17) – Paul van Loon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>