Hoe overleef ik tijdschrift & boek in de winkel

Hoera, vandaag is het eerste nummer van het tijdschrift Hoe overleef ik verschenen! Ren snel naar de winkel, want het is een te gek tijdschrift! En het nieuwe boek Hoe overleef ik mijn vriendje? (en hij mij) is ook verschenen!! Dat is dus dubbel naar de winkel rennen.

Lees ook:Tijdschrift Hoi!
Lees ook:Hoe overleef ik mijn vriendje? (en hij mij!)
Lees ook:Einde populaire HOI-serie!
Lees ook:OPROEP: schoolkrant reporters gezocht!
Lees ook:Tips voor Francine Oomen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hoe overleef ik tijdschrift & boek in de winkel

  1. tanith

    ik heb de nieuwe hoe overleef ik al en het boe en ik wil seks

      /   Reply  / 
  2. lisa

    je bent gek tanith

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>