De brief voor de Koning II in de maak

Tonke Dragts Geheimen van het wilde woud, het vervolg op De brief voor de koning, zal worden verfilmd. Momenteel draait het eerste deel in de bioscoop.

Vervolg dringt zich op

Het is de bedoeling dat De brief voor de koning 2 volgend jaar in productie wordt genomen. “Gezien het succes van het eerste deel kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven“, stelt directeur Hans de Weers van Eyeworks Film & TV Drama. “We gaan ons nu concentreren op het schrijven van het scenario en de financiering.

Niet teruggekeerd
In Geheimen van het Wilde Woud gaan ridder Tiuri en zijn vriend Piak op zoek naar ridder Ristridin, die nooit is teruggekeerd in zijn kasteel. Schrijfster Tonke Dragt is opnieuw nauw betrokken bij het project. Of regisseur Pieter Verhoeff ook de tweede film zal maken, is nog niet bekend.
De brief voor de koning draait momenteel met veel succes in de Vlaamse en Nederlandse bioscopen. De film trok tot nu toe meer dan 200 duizend bezoekers.[Bron: Leesplein, Villakakelbont]

Meer lezen of zien?

 

Bekijk de trailer van de brief voor de koning

Bekijk de titelsong van Jan Smit Stilte in de storm

Lees over de filmeditie Brief voor de koning

Lees ook:Klassieker: Geheimen van het Wilde Woud – Tonke Dragt
Lees ook:Brief voor de koning bekroond
Lees ook:De brief voor de koning
Lees ook:Klassieker: De brief voor de koning – Tonke Dragt
Lees ook:Word jij hier stil van?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>