Tijdschrift Hoi!


Wow! Super gaaf… Er komt een tijdschrift van Hoe overleef ik.

Maar voor het zover is heeft Francine jullie hulp nodig. Het wordt namelijk een tijdschrift voor jou, maar ook van jou! Hoi-fans kunnen op allerlei manier meehelpen aan de inhoud.

Half september ligt het eerste nummer al in de winkel. Het eerste thema is: Hoe overleef ik de liefde? Dus als jij een bijdrage wil leveren aan het Hoi-tijdschrift… reageer dan op de oproep! Je kan mailen waarover je schrijft/wil schrijven.

Gaan jullie meehelpen aan het tijdschrift?

Lees ook:Hoe overleef ik tijdschrift & boek in de winkel
Lees ook:OPROEP: schoolkrant reporters gezocht!
Lees ook:Hoe overleef ik mijn vriendje? (en hij mij!)
Lees ook:Jip en Janneke krijgen eigen tijdschrift
Lees ook:TV-Spot Hoe overleef ik…-tijdschrift

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tijdschrift Hoi!

  1. Denicee.

    Die heb ik :D :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>