Avontuurlijke trailer The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader is het derde deel waarin Lucy en Edmund terugkeren naar Narnia om samen met koning Caspian op zoek te gaan naar acht vermiste landheren van Narnia.

Edmund en Lucy zijn teruggekeerd naar Engeland. Samen met hun neef Eustace worden ze in een magisch schilderij getrokken, waardoor ze terugkeren naar Narnia voor hun volgende fantastische avontuur. Eenmaal daar worden ze herenigd met koning Caspian aan boord van het machtige, koninklijke schip, The Dawn Treader, waar ze al gauw ontdekken dat ze in een gevaarlijke tijd zijn terecht zijn gekomen.

Een onheilbrengende mist dreigt het magische land te overheersen en het is nu hun missie om Narnia tegen elke prijs hiertegen te beschermen. Met de hulp van Caspian, Reepicheep en de rest van de dappere bemanning varen Lucy, Edmund en Eustace naar de eilanden in het oosten, vechten ze met slavenhandelaren, bedwingen ze hevige stormen, verslaan ze zeeslangen en strijden ze tegen andere, nieuwe gevaren die op de loer liggen.

Ondanks deze gevaarlijke hindernissen blijven ze op koers in de hoop de kwaadaardige mist te vernietigen, voordat Narnia voor eeuwig is verloren.

Bekijk hieronder de super mooie trailer. Ik ga de film zeker deze kerst in de bioscoop bekijken. Jullie ook?

Lees ook:Foto’s Narnia’s schip The Dawn Treader
Lees ook:Klassieker: De complete Kronieken van Narnia – C.S. Lewis
Lees ook:Toch derde Narnia-film
Lees ook:Prins Caspian filmeditie
Lees ook:Vind jij dit een mooi nummer?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>