Trailer: De Indiaan

Jeugdfilm waarin de uit Peru geadopteerde Koos er alles aan doet om een echte indiaan te zijn, ondanks zijn Hollandse ouders

De achtjarige Koos wil graag op zijn imposante, blonde vader lijken. Eenvoudig is dat echter niet, aangezien hij is geadopteerd uit Peru en dus klein en donker is. Dan ziet hij voor de supermarkt een Peruaanse jongen die vreemde muziek staat te maken. Zo komt hij erachter dat ook hij van oorsprong een indiaan is. Vanaf dat moment doet hij er alles aan om, ondanks zijn Hollandse ouders, een waarachtig indiaan te zijn.

Bekijk hier de trailer

Lees ook:Nynke Klompmakers ‘Indiaan’ in première
Lees ook:Kleine Indiaan – Quentin Gréban
Lees ook:Trailer online: Where the wild things are
Lees ook:Billy en de indiaan – Catharina Valckx
Lees ook:Dagboek van een halve indiaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>