Ben jij radeloos?

Het is bijna weer zover! Op 2 oktober gaat de verfilming van Radeloos van Carry Slee in première! Jullie kunnen de trailer vanaf juli in de bioscopen zien, en de film heeft al een website. Klik hier om naar de website te gaan. En bekijk hier de trailer!! 

De film
Als Paco plotseling zijn vader verliest, staat zijn leven op zijn kop. Vooral omdat hij denkt dat het zijn schuld is. Paco klust niet meer aan zijn bus en zijn vriendin Floor laat hem keihard zitten. Zijn schuldgevoel wordt alleen maar groter, hierdoor raakt hij net zo in de problemen als zijn klasgenote Yara.

Yara wil het liefst naar de kunstacademie, maar haar moeder pusht haar om model te worden. Yara voelt zich dik tussen de broodmagere modellen en doet er alles aan om dunner te worden en haar onzekerheid te verbergen.

Kunnen Paco en Yara elkaar helpen en steun bij elkaar vinden? Zijn jullie weleens zo radeloos geweest, net als Paco en Yara?

Hebben jullie het boek al gelezen? En zijn jullie ook zo benieuwd naar de film? Ik namelijk wel!

Bekijk hieronder de trailer

Lees ook:Spectaculaire trailer: Harry Potter and the Half Blood Prince
Lees ook:Website Hoe overleef ik-film
Lees ook:Verfilming Hoe overleef ik… nu in de bioscoop
Lees ook:Goud voor Hoe overleef ik mezelf?
Lees ook:Prins Caspian in de bioscoop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>