Truus Matti

Truus Matti (1961) werkte na haar opleiding aan de Frederik Muller Academie als redacteur en productiebegeleider bij verschillende uitgeverijen. Het enige dat haar nóg leuker leek dan mooie boeken maken van de verhalen van anderen, was zelf die verhalen bedenken. Ze meldde zich aan op de Rietveldacademie en maakte er verhalen in de vorm van film en animatie. Na verloop van tijd verschoof het accent naar het schrijven. Vertrektijd is haar romandebuut.

Lees ook:Tip van de week: Vertrektijd
Lees ook:Verfilming Jan Terlouw’s Briefgeheim
Lees ook:Iep! goud in tien dagen
Lees ook:Graf van H. C. Andersen geschonden
Lees ook:Het grote voorleesboek voor rond de 4 jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>