Vakantie: tijd voor een inhaalslag lezen

Ik ben altijd erg blij als ik de postbode zie lopen en dan na een tijdje ‘boenk’ hoor op de deurmat. Meestal betekent dat een nieuw lees-, prenten-, voorleesboek. Altijd weer zo blij als een kind en nieuwsgierig naar de inhoud. Maar zo net voor de vakantie begint de stapel nog te lezen exemplaren meestal wel iets te hoog te worden.

Lekker veel lezen dus deze vakantie. In de komende weken vind je hier boekbeschrijvingen van Hearthbreak hotel door Izzy Love, Hoe bezweer je een draak (deel 4  in de serie Stikkum Stoere Steurkop), De Bollenbende, Sammie en opa (heel benieuwd naar) en de Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen. Dit laatste is een super vrolijk cartoonachtig leesboek waarbij ik ook nog een ‘waanzinnig’ weekend in een boomhut kan winnen. Het kan dus niet op. En les best, ik ga zelf ook een bestseller schrijven. Want vandaag boenkte I love Liv Write this Book op de deurmat. Joepie!

Voor iedereen, fijne vakantie, veel leesplezier!!

 

Lees ook:De waanzinnige boomhut van 65 verdiepingen – Andy Griffiths & Terry Denton
Lees ook:De waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen – Andy Griffiths & Terry Denton
Lees ook:De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen – Andy Griffiths en Terry Denton
Lees ook:De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen – Andy Griffiths & Terry Denton
Lees ook:Winnaars Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2017

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>