63e Kinderboekenweek van start

Het is 4 oktober 2017 en dus is het weer zover: de Kinderboekenweek gaat van start! Dit jaar is het alweer de 63e editie van dit vrolijke leesfestijn en het thema van dit jaar is griezelen. Onder het motto: Gruwelijk eng! 

Het Kinderboekenweekgeschenk dat dit jaar zal worden uitgedeeld door de boekhandels in Nederland bij aankoop van ten minste 10 euro aan kinderboeken heet Kattensoep en werd geschreven door Janneke Schotveld, bekend van haar boeken over Superjuffie, en geïllustreerd door Annet Schaap. Er zal een recensie van dit boek op de Kinderboekenblog verschijnen.

Het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2017 is geschreven door Maranke Rinck in samenwerking met illustrator Martijn van der Linden. Knikkeruil is vanaf de eerste dag van de Kinderboekenweek in de boekwinkel te koop voor € 6,95.

Kerntitels Kinderboekenweek 2017

Groep 1 & 2

Groep 3 & 4

Groep 5 & 6

Groep 7 & 8

Een vrolijke en gezellige kinderboekenweek gewenst met veel leesplezier!

Lees ook:De griezels van Bakstein (Trubbel de trol 4) – Reggie Naus
Lees ook:Gruwelijk grappige griezelverhalen – De Lachende Zaag
Lees ook:Het zwaard van Dinges (Trubbel de trol 3) – Reggie Naus
Lees ook:De kikkerkol (Trubbel de trol 2) – Reggie Naus
Lees ook:Kerntitels Kinderboekenweek 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>