De Griezels van Roald Dahl nu slechts 5 euro

De aankomende Kinderboekenweek heeft als thema griezelen en daarbij past natuurlijk de klassieker De Griezels van Roald Dahl. Daarom heeft Uitgeverij De Fontein een speciale editie van dit boek uitgebracht dat verkrijgbaar is voor slechts vijf euro! OP=OP.

De Griezels is een fantastisch kinderboek van bestsellerauteur en Zilveren Griffel-winnaar Roald Dahl, met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake.

Meneer en mevrouw Griezel vormen een wel heel bijzonder stel. Ze doen alles om elkaar het leven zuur te maken. Zo stoppen ze Reuzenkribbebijters in elkaars bed en serveren ze levende Kronkelspaghetti als avondeten.

Ook de dieren zitten ze voortdurend in de weg. Meneer Griezel is namelijk gek op vogelpastei en hij droomt al jaren van zijn eigen grote ondersteboven-apencircus. Maar dan nemen de dieren wraak. En hoe!

Titel: De Griezels
Auteur: Roald Dahl
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026143953
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Eenmalige editie van De Griezels in kleur!
Lees ook:Roald Dahl Woordenboek
Lees ook:Roald Dahl 100
Lees ook:Nationale Roald Dahl-dag 2008
Lees ook:Heintje en de minpins – Roald Dahl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>