Winnaars Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2017

De Nederlandse Kinderjury 2017 werd op zondag 11 juni 2017 afgesloten met de uitreiking van de Prijs van de Nederlandse Kinderjury (categorie 6-9 jaar en 10-12 jaar) en de Pluim van de Senaat (categorie 6-9 jaar en 10-12 jaar) tijdens de Kinderboekenparade in het Kinderboekenmuseum in Den Haag.

In de categorie 6-9 jaar wonnen Andy Griffiths en Terry Denton de Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2017 met hun boek De waanzinnige boomhut van 65 verdiepingen. Via een filmpje lieten ze weten heel blij te zijn met hun prijs! De Pluim van de Senaat werd gewonnen door Marte Jongbloed met haar boek De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre. Ze was heel blij en nam in de boxring haar prijs in ontvangst.

In de categorie 10-12 jaar won Rachel Renée Russell de Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2017 met haar boek Dagboek van een muts 10 – Puppy Love. Vanuit Amerika stuurde zij – met roze bokshandschoenen aan haar handen – een filmpje waarin ook zij haar stemmers bedankte! De Pluim van de Senaat werd gewonnen door Jozua Douglas met zijn boek Costa Banana 2 – De ongelooflijke Ravi Ravioli. Hij klom blij de boxring in om zijn prijs in ontvangst te nemen.

Lees ook:Winnaars Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2015
Lees ook:Winnaars Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2016
Lees ook:Dummie de mummie favoriet van de Senaat
Lees ook:Prijs Kinderjury opnieuw gewonnen door Geronimo Stilton en Francine Oomen
Lees ook:Geronimo Stilton en Manon Sikkel winnen de Prijs van de Nederlandse Kinderjury

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>