Booqees: een online kinderboekenplatform

Onlangs werd er een online omgeving gelanceerd waar kinderen boeken kunnen lezen: Booqees. Dit kinderboekenplatform ‘voorziet alle hongerige leesmonsters van lekker leesvoer’ en is een soort Netflix voor kinderboeken.

Je kunt lid worden van Booqees door een abonnement af te sluiten. Hiermee heb je toegang tot het volledige aanbod dat bestaat uit meer dan duizend kwalitatieve kinderboeken en waaruit je onbeperkt kunt lezen. Het digitale leesplatform is geschikt voor kinderen tot en met 14 jaar en je kunt de boeken rechtstreeks lezen door middel van streaming.

Downloaden is dus niet nodig! De app moet dus wel verbonden zijn met het internet. En als er meerdere boekenwurmen in je gezin zijn kun je meerdere leesprofielen aanmaken waardoor ieder kind zijn of haar eigen favoriete kinderboeken kan selecteren en persoonlijke aanbevelingen krijgt. Je kunt Booqees bovendien 14 dagen gratis uitproberen om te kijken of het wat voor jou en je kinderen is. Daarna kost een abonnement € 6,99 per maand. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Je kunt binnen het aanbod zoeken op categorie (van natuur tot liefde en van sport tot sprookjes), op AVI-niveau en op leeftijd. Het zoeken binnen deze verschillende rubrieken kun je ook combineren. Daarnaast zijn er ook boeken voor kinderen met dyslexie op Booqees. De Booqees app is beschikbaar voor Apple iPhone & iPad, Android telefoons & tablets en via de browser op je PC of laptop.

www.booqees.nl

Lees ook:Tijdelijke aanbiedingen kinderboeken apps
Lees ook:‘De Kinderboekenwinkel’, gratis App voor digitale en interactieve kinderboeken
Lees ook:De ‘lucht’ zit vol Kinderboeken! Boekenwolk is los!
Lees ook:Duizenden kinderboeken online
Lees ook:Fahrenheit 451: De Weddenschap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>