Roald Dahl 100

Vandaag is het Roald Dahl-dag omdat de beroemde kinderboekenschrijver vandaag jarig zou zijn geweest. En dit jaar is het wel een heel bijzondere verjaardag, omdat Roald Dahl maar liefst 100 jaar oud zou zijn geworden! Natuurlijk wordt dit wereldwijd uitbundig gevierd.

Zo heeft Uitgeverij De Fontein, die in Nederland de kinderboeken van Roald Dahl uitgeeft, een speciale winactie op touw gezet. Hang de poster ‘Roald Dahl 100’ goed zichtbaar voor je raam en upload een foto op Facebook, Instagram of Twitter. Gebruik hashtag #RoaldDahl100, en wie weet win jij met jouw inzending een feestelijk boekenpakket! Deze actie loopt tot 19 september 2016.

Op de speciale Roald Dahl-website van Uitgeverij De Fontein staan alle boeken die je kunt kopen in de boekhandel. Er verschijnen momenteel namelijk nog steeds nieuwe uitgaves van de beroemde klassiekers van Dahl. Onlangs verscheen er zelfs een speciaal Roald Dahl Woordenboek bij Van Dale!

Lees ook:Roald Dahl Dag 2015
Lees ook:Roald Dahl Woordenboek
Lees ook:Nationale Roald Dahl-dag 2008
Lees ook:Heintje en de minpins – Roald Dahl
Lees ook:De Griezels van Roald Dahl nu slechts 5 euro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>