Zondag 18 september 2016: Kinderboekenparade aan ‘t IJ

Het Kinderboekenmuseum organiseert speciaal voor 2016 Jaar van het Boek een extra editie van de Kinderboekenparade in de Tolhuistuin in Amsterdam. Ga langs op zondag 18 september 2016 en vier het kinderboek!

Op het kinderboekenfestival Kinderboekenparade aan ‘t IJ kun je de hele dag terecht voor optredens en een doorlopend workshopprogramma. Zowel binnen als buiten in de tuin van Tolhuistuin. Het festival vindt plaats tussen 11 en 17 uur.

Om 11.00 start de parade met een optreden van Kinderen voor Kinderen en een speciale mystery guest die het spektakel opent. Daarna zijn er gedurende de dag verscheidene workshops en optredens van bekende kinderboekenauteurs en -illustratoren. Van Jet Boeke tot Tosca Menten en van Mark Janssen tot Harmen van Straaten, je kunt ze allemaal ontmoeten.

Bekijk hier het volledige programma van de Kinderboekenparade aan ‘t IJ en bekijk hier welke leuke workshops over bijvoorbeeld Harry Potter of over toffe dance moves er allemaal zijn. Klik hier voor de praktische informatie. Tickets zijn verkrijgbaar voor € 7,50 (volwassenen) en € 4,50 (kinderen t/m 12 jaar). Een familieticket voor 2 volwassen en 2 kinderen kost € 15,00.

Lees ook:Het Gouden Boek van Harmen van Straaten
Lees ook:Bor ziet spoken – Harmen van Straaten
Lees ook:Zing mee met opa & oma! – Karin Bloemen & Harmen van Straaten
Lees ook:Klassieker: Kleertjes uit, pyjamaatjes aan
Lees ook:Tip van de week: Het grote Sinterklaas versjes en verhalen boek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>