Dolfje Weerwolfje Week 2016

Het is deze week Dolfje Weerwolfje Week en de populaire serie van Paul van Loon bestaat dit jaar ook nog eens 20 jaar! Dat wordt gevierd met nieuwe boeken, signeersessies van Paul van Loon, een muziekwedstrijd, en nog veel meer!

In april, mei en juni tourt er een Dolfje Weerwolfje-musical door Nederland! Ben je benieuwd of de voorstelling ook bij jou in de buurt te zien is? Klik hier voor de speellijst.

Bij een verjaardagsfeest hoort natuurlijk muziek! Maak jij het allerleukste Dolfje Weerwolfje-lied? Dan win je een optreden in het voorprogramma van de voorstelling van Paul van Loon & Andere Snuiters. En je lied wordt opgenomen in een professionele studio. Lees hier meer.

En wie jarig is trakteert. Namens Dolfje Weerwolfje wordt er tijdens de Dolfje Weerwolfje Week een aantal fantastische prijzen weggegeven, waaronder een Dolfje Weerwolfje-reis naar Schotland voor jou, je ouders en broer(s)/zus(sen)! Koop tussen 16 t/m 24 april 2016 een Dolfje Weerwolfje-boek in een winkel naar keuze en maak een foto van jou met dit boek. Lees hier meer.

Lees ook:Dolfje Weerwolfje Week 2015
Lees ook:Het is weer tijd voor het Dolfje Weerwolfje Feest!
Lees ook:Dolfje Weerwolfje Week: Feesteditie Weerwolfgeheimen
Lees ook:Weerwolvensoep (Dolfje Weerwolfje 16) – Paul van Loon
Lees ook:MaanMysterie (Dolfje Weerwolfje 17) – Paul van Loon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>