Niki Smit signeert tijdens Uitmarkt 2015

Van 28 tot en met 30 augustus 2015 zal de jaarlijkse Uitmarkt weer plaatsvinden in Amsterdam. De Uitmarkt symboliseert de landelijke opening van het culturele seizoen. En dit jaar zal ook de populaire schrijfster Niki Smit aanwezig zijn!

De Kinderboekwinkel Amsterdam heeft namelijk een stand op de Uitmarkt waar Niki haar boeken zal komen signeren. Ben jij fan van de boeken van Niki Smit? Grijp dan je kans en ontmoet Niki, laat je boeken door haar signeren en ga met haar op de foto!

Niki Smit is bekend geworden door haar 100%-serie over mode, liefde en alles wat tienermeisjes bezighoudt. Deze serie is razend populair bij meiden vanaf 10 jaar. Met 100% Coco won Smit zelfs de Prijs van de Nederlandse Kinderjury.

De Kinderboekwinkel is zoals elk jaar op beide dagen van de Uitmarkt te vinden op het Museumplein, stand 17. Niki Smit zal op zondag 30 augustus van 13.00 tot 14.00 uur haar boeken bij deze stand komen signeren. Al haar boeken zullen daar vanzelfsprekend ook te koop zijn.

Voor meer informatie ga je naar www.kinderboekwinkel.nl.

Lees ook:100% Coco New York – Niki Smit
Lees ook:100% Coco Paris – Niki Smit
Lees ook:100% Bo & 100% Fee – Niki Smit
Lees ook:100% Nina & 100% Beverly – Niki Smit
Lees ook:Proefjes doen bij De Kinderboekwinkel Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>