Meester Kikker van Paul van Loon wordt verfilmd

De opnames zijn inmiddels van start gegaan en niemand minder dan Georgina Verbaan en Jeroen Spitzenberger zullen schitteren in de verfilming van het boek Meester Kikker van Paul van Loon.

Jeroen Spitzenberger zal de rol van de meester spelen, terwijl Georgina Verbaan de moeder van het meisje Sita zal zijn.

Paul R. Kooij (Spijt!Wiplala) neemt de rol van Stork op zich, het hoofd van de school. De release van de komische familiefilm staat gepland voor juli 2016.

Georgina is gecast voor de rol van de verstrooide moeder Ceciel die een drukke dierenopvang runt en niet genoeg tijd vrij maakt voor haar dochter Sita.

Filmproducent BosBros is zeer verheugd dat de veelzijdige actrice, bekend van o.a. ‘t Schaep met de 5 Pooten, deze belangrijke moederrol gaat invullen. Ook de expressieve Paul R. Kooij als Stork is een perfecte invulling van de rol van nieuw hoofd van de school – één met zijn eigen geheim.

De financiering van de uitbreng van Meester Kikker in de bioscopen wordt volledig betaald door honderden crowd-investeerders via Symbid. Nog slechts enkele aandelen zijn beschikbaar, aangezien de meeste Wiplala crowdfund-investeerders opnieuw hun geld hebben toevertrouwd aan dit nieuwe familiefilmproject.

‘Soms ben ik een kikker.
Dat is mijn supergeheim.
Niemand mag het weten, behalve jullie.’

Sita, Wouter en de andere kinderen in de klas lachen. Leuke grap van de meester. Totdat hij op een dag de klas in komt met kroos in zijn haar. Zijn kleren zijn nat en gescheurd. De meester is aangevallen door een ooievaar, zegt hij…

Lees ook:Meester Kikker (filmeditie) – Paul van Loon
Lees ook:Gonnie en Gijsje …en Ollie natuurlijk! – Olivier Dunrea
Lees ook:De superdikke meester Jaap
Lees ook:Klassieker: Wiplala en Wiplala weer – Annie M.G. Schmidt
Lees ook:Meester Bakkebaard – David Vlietstra

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>