Dolfje Weerwolfje Week: Feesteditie Weerwolfgeheimen

Het is deze week Dolfje Weerwolfje Week! Van 18 t/m 26 april wordt Dolfje in het zonnetje gezet, omdat het personage van Paul van Loon al heel lang bestaat en nog steeds succesvol is. Ook is er een speciale feesteditie van Weerwolfgeheimen verschenen.

Hoera! Dolfje, Noura en Timmie zijn op vakantie in de Ardennen met de hele familie. Daar logeren ze in een leuk vakantiehuisje en ze kunnen er lekker weerwolf zijn met volle maan, want niemand ziet hen.

Maar… Wie zijn toch die vreemde kinderen, die ineens uit het niets opduiken? Waarom huilt die onbekende weerwolf in de geheimzinnige ruïne op de heuvel? En is er werkelijk een levende steen in in het bos?

De feesteditie van Weerwolfgeheimen met glittermaan is verkrijgbaar voor slechts 10 euro. Lees in een ander artikel op deze blog meer over de Dolfje Weerwolfje Week en in welke boekhandels in Nederland Paul van Loon deze week aanwezig zal zijn om te signeren.

Titel: Weerwolfgeheimen (Feesteditie)
Auteur: Paul van Loon
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025867614
Voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar.

Lees ook:Dolfje Weerwolfje Week 2015
Lees ook:Het is weer tijd voor het Dolfje Weerwolfje Feest!
Lees ook:Dolfje Weerwolfje Week 2016
Lees ook:MaanMysterie (Dolfje Weerwolfje 17) – Paul van Loon
Lees ook:Weerwolfbommetje! – Paul van Loon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>