Wicca-serie in nieuwe vormgeving

Het is alweer tien jaar geleden dat het eerste deel uit de Wicca-serie verscheen in Nederland. Toch is de serie momenteel nog steeds populair. Na Boek der schaduwen, De Heksenkring en Heksenbloed verschijnen nu ook de volgende drie delen in een splinternieuwe editie.

Cate Tiernan’s Zwarte magie, Ontwaken en Behekst verschijnen deze maand in een nieuw jasje. Er zijn inmiddels al 100.000 boeken in de serie verkocht. De delen zijn nu verkrijgbaar voor slechts 7,50 euro.

In het eerste deel komt de zestienjarige Morgan erachter dat ze niet is wie ze dacht dat ze was. Maar wie is ze dan wel? In totaal verschenen er maar liefst 15 delen in deze spannende serie. Naast Wicca (of de Sweep serie) schreef Tiernan nog meer boeken, zoals de serie Vuurbaken (of de Balefire serie). Cate Tiernan is het pseudoniem van Gabrielle Charbonnet.

Er gebeurt iets met me wat ik niet begrijp. Ik zie dingen, voel dingen op een nieuwe manier. Ik kan dingen die normale mensen niet kunnen. Machtige dingen. Magische dingen. Ik vind het eng.

Titel: Boek der schaduwen
Serie en deel: Wicca 1
Auteur: Cate Tiernan
Uitgeverij: Boekerij Young
ISBN: 9789022561171
Voor Young Adults.

Lees ook:Vrees me – Tahereh Mafi
Lees ook:Dans van schaduwen (Duet van schaduw en vuur 1) – Yelena Black
Lees ook:De roep van Avalon (Eiland in de mist 2) – Mara Li
Lees ook:Nieuwe serie! Duistere dieren
Lees ook:Lange schaduwen (Warrior Cats: De macht van drie 5) – Erin Hunter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>