Dolfje Weerwolfje Week 2015

Van 18 tot en met 26 april 2015 is het weer Dolfje Weerwolfje Week! Deze bijzondere week wordt alweer voor de derde keer gehouden en de openingsdag zal ditmaal plaatsvinden in het Kinderboekenmuseum op 18 april.

Het Kinderboekenmuseum zal die gehele dag in het teken staan van het beroemde figuurtje van Paul van Loon. Paul van Loon & Andere Snuiters spelen een speciale editie van de voorstelling ‘De kunst van het lezen’ en Paul van Loon signeert zijn boeken.

Ook zal Dolfje Weerwolfje illustrator Hugo van Look tekenworkshops geven, je kunt je laten schminken en voorlezen, op de foto gaan met Dolfje Weerwolfje, je eigen Dolfje Weerwolfje masker maken, en nog veel meer!

Omdat 18 april de eerste dag van de Nationale Museumweek is, ontvangt iedereen 50% korting op de entreeprijs van het museum. Voor de museumentree hoeft niet gereserveerd te worden. Kaarten voor ‘De kunst van het lezen’ moeten wel gereserveerd worden en dit kan via www.kinderboekenmuseum.nl. Kaarten kosten 5 euro per stuk.

Het thema van de Dolfje Weerwolfje Week, maar ook van het Dolfje Weerwolfje Tijdschrift dat in april verschijnt, is Op Avontuur. Het themaboek heeft als titel Weerwolfgeheimen, dat tijdens de Dolfje Weerwolfje Week te koop is voor slechts 10 euro.

Paul van Loon zal signeren in een aantal boekhandels:

Wo 22 april, 15-17 uur: Boekhandel Kooyker, Leiden
Vr 24 april, 16-18 uur: Van der Velde Boeken, Grote Markt, Groningen
Za 25 april, 14-16 uur: Kinderboekwinkel De Toverlantaarn, Leeuwarden
Zo 26 april, 14-16 uur: Boekhandel Van Piere, Eindhoven

Lees ook:Dolfje Weerwolfje Week 2016
Lees ook:Het is weer tijd voor het Dolfje Weerwolfje Feest!
Lees ook:Dolfje Weerwolfje Week: Feesteditie Weerwolfgeheimen
Lees ook:Dolfje Weerwolfje met eigen tijdschrift
Lees ook:Speciale editie Dolfje weerwolfje voor jubilerende Paul van Loon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>