Spijt! Bijna de bioscoop in, filmeditie van het boek al verkrijgbaar.

Het onderwerp is ontzettend actueel en tegelijk helaas van alle tijden. Pesten. Spijt is een verfilming van bestseller’Spijt’ van Carry Slee.

Vanaf 20 juni in de Nederlandse bioscopen, deze film van Dave Schram. ‘Spijt’ is gebaseerd op het gelijknamige bestseller van Carry Slee, die bekroond werd met onder andere de prijs van de Nederlandse Kinderjury en de Jonge Jury. Spijt! is het bestverkochte en het meest gelezen werk van Carry Slee.

Het verhaal
Jochem is het mikpunt van getreiter op school. David doet er niet aan mee, maar hij durft er niks van te zeggen. Op een ochtend krijgen ze van de rector te horen dat Jochem na de klassenavond niet is thuisgekomen. David voelt zich schuldig. Waarom heeft hij zijn mond nooit opengedaan? Samen met een vriendin gaat hij Jochem zoeken om te zeggen dat het hem spijt. Dan vinden ze Jochems tas in het meer. Misschien is het al te laat…

Carry Slee verwoordt de impact van pesten
Ze schreef dit verhaal ruim zeventien jaar geleden, en vandaag de dag is het nog net zo actueel als toen het voor het eerst verscheen. Spijt! laat zien wat de impact van pesten is voor alle betrokkenen. Vanaf nu kan je de filmeditie al kopen (ISBN: 9789049926496)

Ga voor alle informatie over de film en de trailer naar: www.spijtdefilm.nl

 Trailer film

Lees ook:Wil jij ook naar het Carry Slee Event in Amsterdam?
Lees ook:Goud voor Radeloos
Lees ook:Spectaculaire trailer: Harry Potter and the Half Blood Prince
Lees ook:Ben jij radeloos?
Lees ook:Het grote Carry Slee voorleesboek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>