Nog drie dagen liggen de ebooks voor het oprapen!

28 mei 2013 – Nog drie dagen liggen op alle schoolpleinen in heel Nederland gratis ebooks verstopt. Geweldige actie van uitgeverij House of Sprouts. De boodschap: Lezen is leuk en geschiedenis is cool! 


Op ieder schoolplein liggen van 27 tot en met 31 mei 2013 de ebooks voor het oprapen. Alle leerlingen maken middels deze landelijke leesactie kans op een gratis ebook. Het doel van deze innovatieve actie is: ‘Leesbeleving en het bijbrengen van

kunsthistorisch besef’. Meedoen is voor iedereen toegankelijk en gratis.

Secret Scouts en De Verloren Leonardo
Alle leerlingen maken dagelijks kans om dit nieuwe superspannende jeugdboek te winnen. De Verloren Leonarde is het eerste deel uit de nieuwe Secret Scouts-serie. Razendsnelle avonturen, het zit vol kunsthistorische feiten en het is spannend tot de laatste bladzijde. Echt een leesboek om nog dagen over na te praten.

Download gratis Repudo app om mee te doen
De ‘Repudo’ app is te downloaden in de iTunes en Google Play store. Via de app ziet men op de kaart van Nederland  waar de kadootjes liggen. In dit geval op alle schoolpleinen!  Nu kan ik me voorstellen dat Men loopt met de smartphone naar de locatie, klikt op het kadootje op de kaart en haalt zo het gratis ebook binnen! Makkelijk, gratis en voor iedereen toegankelijk! Een week lang iedere dag opnieuw kans!

Hoe het werkt

  • Op alle schoolpleinen liggen, door middel van gps codes, vijf dagen lang digitale kadootjes verstopt.
  • Iedere leerling, ouder en docent kan iedere actiedag één digitaal kadootje ‘oprapen’.
  • In 1476 kadootjes zit een gratis ebook.
  • De digitale kadootjes zijn op iedere smartphone zichtbaar na het  downloaden van de app ‘Repudo’.

Wil je meer weten over deze te gekke actie? Klik hier voor duidelijke uitleg of lees de volledige aankondiging van The House of Sprouts.

Meer weten over Secret Scouts en de verloren Leonardo? Klik hier: ISBN: 9789082035377

 

Lees ook:Secret Scouts en De Verloren Leonardo (Secret Scouts 1) – Kind Kind
Lees ook:Recensie: Secret Scouts en De Vermiste President (Secret Scouts 2) – Kind Kind
Lees ook:Smartphone filmstudio – Bryan Michael Stoller
Lees ook:De schaduw van Leonardo
Lees ook:Boet de beer – Kaisa Happonen & Anne Vasko

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>