Woordjes en zinnen leren met juf Jannies kinderboerderij-app

Heb je een iPhone of iPad en een leergraag kindje?  Neem je kind dan ‘mee’ naar de kinderboerderij van Juf Jannie, daar is lekker veel te leren.

De app
Juf Jannies kinderboerderij is een educatieve woordenschat app (hele mond vol) voor kinderen vanaf ongeveer een jaar. Kinderen maken op een leuke manier kennis de kinderboerderij.

De thema’s zijn uitgewerkt in uitdagende tekeningen waarin kinderen veel nieuwe woorden tegenkomen.
De bewegende beelden en bijbehorende geluiden, maken dat een kind vaak de plaatjes wil aanraken en dus de woorden vaak hoort.
De app heeft een effectieve aanpak om woorden aan te leren.

Als je op de dieren klikt hoor je allemaal leuke zinnetjes en geluidjes. Ook beweegt het plaatje of komt er iets tevoorschijn.

Of de app stelt  vragen en die kan je beantwoorden door het juiste plaatje aan te raken. Als het kind een vraag 3 keer verkeerd beantwoordt, wordt een hint zichtbaar. Bij vijf keer volgt een andere vraag. Je kind zal nooit vast komen te zitten in de app.

Inkijkje

Bron: Facebookpagina van Juf Jannie en haar website

Lees ook:Je kan niet vroeg genoeg (leren) lezen met de apps van Juf Jannie
Lees ook:Was de aarde vroeger plat? Vragen die om versjes vragen – Bette Westera
Lees ook:Afblijven! Dit dagboek is van mij (Dagboek van een muts 8,5) – Rachel Renée Russell
Lees ook:Als niemand kijkt
Lees ook:Leer tellen met Rik – Liesbet Slegers

1 Reacties // Reageer

One thought on “Woordjes en zinnen leren met juf Jannies kinderboerderij-app

  1. silver price

    beschrijving: Juf jannie op de boerderij is een educatieve woordenschat app voor kinderen in de leeftijd van1 tot 7 jaar. Kinderen maken op een leuke manier kennis met verschillende thema’s. De thema’s zijn uitgewerkt in uitdagende tekeningen waarin kinderen veel nieuwe woorden tegenkomen. De bewegende beelden en bijbehorende geluiden, maken dat een kind vaak de plaatjes wil aanraken en dus de woorden vaak hoort. De app heeft een effectieve aanpak om woorden aan te leren.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>