Waar ik ben – Diet Groothuis

Gedichten saai? Echt niet! Een prachtige bundel.

Een mooi vormgegeven, vrolijke gedichtenbundel met nieuwe, eigentijdse poëzie rond herkenbare onderwerpen zoals school, gevoelens, familie, op kamp gaan, vervelen,… De gedichten zijn stuk voor stuk inleefbaar voor kinderen. De vrolijke en kleurrijke illustraties geven de gedichten ademruimte en zitten vol bijzondere details.

Een bundel die in elke klas van de basisschool aanwezig moet zijn. De gedichten sluiten aan bij thema’s waar graag rond gewerkt wordt in het onderwijs. Rijkelijk geïllustreerde en mooi vormgegeven dichtbundel.

Over Diet Groothuis
Diet Groothuis vindt het belangrijk dat kinderen in aanraking blijven (komen) met gedichten en poëzie. Ze heeft een weblog waar ze wekelijks de mooiste gedichten plaatst. Ik wil hier binnenkort wat meer aandacht aan besteden. Heb je een vraag voor Diet, dan kan je me die stellen ( via reacties of [email protected]) en vraag ik het haar.

Diet over Waar ik ben

Titel: Waar ik ben
Auteur: Diet Groothuis
Illustraties: Merel Eyckerman
Uitgeverij: De Eenhoorn
ISBN: 9789058387936
Vanaf ongeveer zes jaar

Lees ook:Poëzieweek: Het lied van de lekkende kraan – Diet Groothuis
Lees ook:Er zijn zoveel goede, spannende en leuke gedichten voor kinderen!
Lees ook:Winnaar eerste Gouden Poëziemedaille: Edward van de Vendel
Lees ook:Schrijf eens een fabel
Lees ook:Ahoy! Gedichten over wilde dromen, klein geluk en groot gevoel – Reine De Pelseneer

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Waar ik ben – Diet Groothuis

  1. Pingback: Er zijn zoveel goede, spannende en leuke gedichten voor kinderen! | Kinderboeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>