Hush Hush, luister naar interview Becca Fitzpatrick

Becca Fitzpatrick is de auteur van hush, hush (Nederlandse titel is Drift). Het verhaal gaat over Nora Grey die verliefd wordt op een engel of is hij toch een duivel? In ieder geval is Patch een jongen die heel veel over Nora weet, zoveel dat het gewoon eng wordt. Maar hij is ook ontzettend knap, ouder en heel irritant. Ik heb het boek gelezen en vind het echt geweldig! Op 4 oktober 2010 wordt de cover van het tweede deel, Cresendo, onthuld.

In de twee YouTube filmpjes hieronder vertelt Fitzpatrick over hush, hush, over zichzelf en wat zij leuk vindt.

Meer lezen over Becca Fitzpatrick, het boek of de boektrailer bekijken? Klik hier.

Lees ook:Boektrailer: hush, Hush
Lees ook:Hush Hush-saga – Becca Fitzpatrick
Lees ook:Boektrailer Drift
Lees ook:Preview Drift van Becca Fitzpatrick
Lees ook:Drift

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>