Preview Drift van Becca Fitzpatrick

Drift van Becca Fitzpatrick ligt al in de winkels, op yaboeken.blog.nl kun je dan ook het eerste hoofdstuk lezen. Ik heb het al gelezen en kan nu al niet wachten op de rest van het verhaal.

Het verhaal
Er gebeuren vreemde dingen in het kustplaatsje Coldwater als een gevallen engel daar neerstrijkt, op zoek naar een prooi…

Nora Grey, een heel gewoon meisje, krijgt een nieuwe klasgenoot: Patch. Hij is knap, ouder en heel irritant. Jammer genoeg moeten ze samen aan een project werken, hoewel Nora dat veel liever met haar beste vriendin zou doen. Patch blijkt heel veel over Nora te weten en dat is best raar. Bovendien lijkt het wel of ze hem overal tegen komt: in de bibliotheek, op de pier, in haar favoriete eettentje… Er gebeuren mysterieuze dingen en Nora weet niet meer wat wel of niet echt is. Dat Patch er iets mee te maken heeft is wel duidelijk. Maar wat precies? Wie is hij werkelijk en is hij wel te vertrouwen?

Lees hier het eerste hoofdstuk en laat mij weten wat je ervan vindt. Ga je het boek kopen? Ik vind het erg mooi geschreven, en ben benieuwd naar de rest van het verhaal.

[isbn]9789044325072[/isbn]


Lees ook:Voorproefje Drift van Becca Fitzpatrick
Lees ook:Drift
Lees ook:Hush Hush, luister naar interview Becca Fitzpatrick
Lees ook:Hush Hush-saga – Becca Fitzpatrick
Lees ook:Preview Gone – Leugens

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Preview Drift van Becca Fitzpatrick

 1. Marieke

  Wow ik heb zojuist dit geweldig fascinerende boek in een dag uitgelezen Het is mysterieus niet te eng maar spannend genoeg boek.

  ik vind het prachtig geschreven op sommige momenten denk je dat wel eens langdradig zou kunnen worden maar je wordt telkens opnieuw verast. Het enige nadeel is dat in sommige paginas heel veel informatie word verstrekt en dat je daarom deze tweemaal moet lezen

  er staat dat het een scifi boek is maar dat valt best mee
  ik raad je echt echt echt heeeeeel erg aan om dit super boek te lezen

    /   Reply  / 
  1. Natasja Storm

   Hoi Marieke,
   Bedankt voor je reactie! Ik heb het ook al gelezen en ben het met je eens dat het een fantastisch boek is! Lekker mysterieus en ik vind Patch heerlijk irritant :) Een enkele keer vond ik het wel voorspelbaar, maar over het algemeen totaal niet. Ik had al zo’n vermoeden wat betreft Chauncey.
   Ik ga het boek nog een keer lezen, maar dan in het engels.

   p.s. overigens vond ik iets niet kloppen… aan het eind zegt Patch dat je zijn vleugels niet kan zien, maar vervolgens blijft er wel een veertje achter (kleur van het veertje vind ik ook niet overeenkomen met de ‘nieuwe’ Patch) Wat vind jij?

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>