Preview Prive

De vijftienjarige Reed Brennan krijgt een beurs voor de prestigieuze Easton Academy – haar gouden ticket om weg te komen van haar doodgewone leventje. Maar Reed komt erachter dat een toelating op Easton nog niet betekent dat ze er ook geaccepteerd wordt.

Ze voelt zich een buitenstaander. Tot ze de Billings Girls ontmoet – de mooiste, intelligentste en meest zelfverzekerde meisjes van de campus. Ze hebben de macht in handen in een gemeenschap waar invloed vergankelijk, maar van onschatbare waarde is. Reed is vastbesloten om een van hen te worden en ze gooit alles in de strijd om dat te bereiken. Al snel ontdekt ze dat de Billings Girls heel wat te verbergen hebben achter hun stiekeme feestjes, hun arrogantie en hun kasten vol designkleding. En ze zullen er alles aan doen om hun geheimen privé te houden. Reeds vriendje Thomas blijkt ook een geheim te hebben. Als Reed hem hiermee confronteert, komt hij opeens niet meer opdagen…

Lees hier het eerste hoofdstuk van Prive van Kate Brian.

[isbn]9789047502050[/isbn]

Lees ook:Prive
Lees ook:Bekentenissen of in leven blijven?
Lees ook:Privé – Tradities
Lees ook:Rituelen
Lees ook:Preview Verboden terrein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>