Nieuw smurfen Zoekwoordenboek

In De smurfen – Zoekwoordenboek staan meer dan 500 afbeeldingen met steeds het woord erbij. En natuurlijk duiken er ook overal smurfen in op. In hun gezelschap verrijken jonge kinderen hun woordenschat en ontdekken ze zelf het plezier van het lezen. Op elke dubbele pagina staat bovendien een leuke zoekopdracht. Vandaar dat dit boek de titel Zoekwoordenboek echt helemaal verdient!

Auteur: Peyo
Aantal pagina’s: 48
Leeftijdsadvies: 4+

Lees ook:Groot verhalenboek & Waar is potige smurf?
Lees ook:De Smurfen en het verloren dorp (Het boek van de film) – Peyo
Lees ook:Waar zitten ze? – Locole
Lees ook:Mijn grote zoekboek
Lees ook:Van rood naar geel – kleuren – Xavier Deneux

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>