Première Momo en de tijdspaarders

Op 12 februari is in de Stadsschouwburg in Utrecht de première van de voorstelling Momo en de tijdspaarders, naar het boek van Michael Ende.

Momo woont in het amfitheater van de stad. Oude Beppo de straatveger en Gigi de Gids zijn haar beste vrienden. Maar langzaam krijgen haar vrienden steeds minder tijd voor leuke dingen. Dit komt omdat de Grijze Mannen hen influisteren dat tijd zeer kostbaar is en dat je het kunt sparen. Momo ziet dit en gaat de strijd aan tegen dit leger van Grijze Mannen. Op het moment dat zij op het punt staat alles te verliezen ontmoet zij Meester Hora.

Momo en de tijdspaarders (1975) is een klassieker, een kinderboek, geschreven door Michael Ende, de schrijver van Het oneindige verhaal. Het is een boek dat ook volwassenen confronteert met hun eigen, gehaaste manier van leven.

Van 12 februari t/m 19 april 2009 (speellijst). Meer informatie over de voorstelling: Het filiaal. Voor 6 jaar en ouder.

Lees ook:Klassieker: Het oneindige verhaal – Michael Ende
Lees ook:De Grijze Jager 7 – Losgeld voor Erak
Lees ook:Hoe Tortot zijn vissenhart verloor – Benny Lindelauf
Lees ook:1989 (Time Travel Girl 1) – Susanne Wittpennig
Lees ook:Twee premières in het theater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>